Curs radio maritim LRC GMDSS

Acest curs este autorizate de ANCOM si se desfasoara in Bucuresti. Aceste cursuri dureaza 2 zile si sunt valabile o perioada de 5 ani. Fara aceste cursuri nu aveti voie sa folositi o statie radio maritima. In cazul in care folositi un mijloc de comunicare radio maritim fara a fi autorizati de ANCOM acest lucru se sanctioneaza cu amenda.

Curs radio maritim” în vederea obtinerii Certificatului General de Operator Radio – LRC (Long Range Certificate) pentru Conducător de Ambarcaţiune de Agrement, clasele A, B, C, D.

Cursul este bazat in pregătirea cursanţilor pentru a asigura instruirea conducătorilor de ambarcaţiune de agrement, conform Ordinului nr. 534 din 26 iunie 2007, si a Ordinului nr.344 din 29.04.2010, pentru obţinerea Certificatului de operator radio pentru ambarcaţiuni de agrement. Acesta presupune însuşirea de cunoştinţe, tehnici, metode şi deprinderi practice pentru îndeplinirea cerinţelor minime necesare în conformitate cu indicaţiile ANCOM precum şi instruirea teoretică şi practică a cursanţilor privind realizarea comunicaţiilor maritime.

Cui se adreseaza?

Acest curs radio maritim se adresează persoanelor care au împlinit vârsta de 16 ani şi doresc sa foloseasca statia radio maritima de pe ambarcatiuni.

Programa de curs cuprinde module de pregătire teoretică şi practică privind cunoştinţe despre:

  • radiocomunicaţiile în serviciul maritim,
  • cunoştinţe practice în utilizarea echipamentului radio,
  • proceduri privind operarea practică a echipamentelor GMDSS,
  • cunoştinţe pentru comunicaţiile radiotelefonice.

Cursul se termina cu examen de absolvire pe baza de test grila si proba practica.

Examenul pentru obţinerea Certificatului de Operator Radio pentru Conducători de Ambarcaţiune de Agrement se dă in cadrul scoli noastre. Acesta va fi sustinut cu o comisie formata din personalul scolii. Nu mai este necesar un examen separat la ANCOM.

Pretul este afisat mai jos in formularul de inscriere la cursuri:

Cerere inscriere cursuri nautice
Va rugam trimiteti-ne toate datele necesare pentru a va putea trimite factura pentru cursul dorit. Aceste date nu se vor stoca in nici o baza de date, vor fi folosite doar pentru facturarea cursului si emiterea diplomei. De aceea va rugam sa verificati datele sa fie corecte.

Call Now ButtonSuna pt. mai multe detalii

Conectați-vă cu datele de autentificare

Ați uitat datele dvs.?